RM7: DORA Software Level 2 user training

Dit is de Master Class in Reliability Management. Deelnemers die deze training succesvol afsluiten zijn RCM facilitator. Zij zijn in staat RCM analyses op papier, in Excel en in DORA Software te realiseren. Ze zijn getraind om meerdere RCM werkgroepen te faciliteren en zijn eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en effectiviteit van alle onderhoudsplannen binnen een bedrijf. Ze zijn de gangmakers achter Continu Verbeteren. Hiervoor hebben we niveau nodig. Minimaal MBO+ met veel ervaring of HBO. Het team RCM facilitators komt uit alle afdelingen die invloed hebben op storingsgedrag en productierendementen. De facilitators zijn communicatief en administratief vaardig. Ze zijn in staat hogere wiskundige formules te doorgronden en uit te leggen. Dit wordt tijdens de opleiding volledig in detail doorgenomen.

Level 2 deelnemers doorlopen ALLE details van drie methodieken RCM – ODM – QM. Omdat ze alle details kennen, zijn ze ook in staat op bepaalde plekken gestroomlijnd te werken. Maar daar waar de kritikaliteit hoog is, wordt altijd de volledig RCM methodiek toegepast.

De opleiding kost bovenop de Level 1 training nog eens 10 dagen theorie. Hierin worden de Level 2 users getraind om efficient en effectief om te gaan met alle factoren die invloed hebben op analyses.

Na de Level 2 training kan een RCM Facilitator met zijn mentor, DORA, RCM, ODM en QM implementeren. De RCM facilitator zal werkgroepen samenstellen en storingsgedrag optimaliseren waar dit het meest effectief is. Hiervoor is DORA Software uitermate toegespitst op die taak.

Afhankelijk hoe ver het bedrijf wil gaan, kan DORA meer en meer deze processen ondersteunen. PLC data, big data, internet4. Het kan, indien gewenst, gekoppeld worden aan DORA om die laatste 20% van Best-In-Class te realiseren.

Vaak zien we dat afgestudeerde RCM facilitators per bedrijf, landelijk of internationaal eindverantwoordelijk worden voor Maintenance en Reliability Management.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om hierover van gedachten te wisselen en samen te zoeken naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

De DORA Level 2 user training wordt alleen op locatie gegeven. Data en tijden in overleg.

Aanmelden

    • Soort training
      Reliability Management trainingen
    • Prijs
      € 22.000 voor max 8 deelnemers