Nieuws

Mei 2021

In April en Mei zijn de RCM Level 2 trainingen in Zuid Amerika en USA afgerond en zijn de RCM Level 1 trainingen in Europa en China gestart.

Trainingsmaterialen in het Portugees zijn afgerond en de vertaling naar Chinese trainingen is gestart. Planning is dat we rond Nov / Dec de RCM level 1 trainingen beschikbaar hebben in het Chinees. We zullen in China een train-de-trainer programma opzetten.

Maart 2021

Online trainingen neemt een enorme vlucht. In de afgelopen 12 maanden worden de RCM trainingen alleen nog online aangeboden. Met de beschikbare middelen die we hebben ontwikkeld, hebben we een slagingspercentage gehaald van 97%.

De e-learning omgevingen bieden alle documentatie die nodig is. In combinatie met de online sessies stimuleren we de discussies over RCM onderwerpen. De online toetsen helpen deelnemers hun kennis te testen. Bijzonder dat een COVID periode ook zeer efficiente nieuwe productontwikkelingen kent.

Februari 2021

De nieuwe serie RCM Level 2 trainingen start in Maart 2021.

Januari 2021

ERC wenst iedereen een gezond, veilig en succesvol 2021 toe.

December 2020

In het afgelopen kwartaal zijn er 423 RCM studenten opgeleid tot het niveau van RCM Level 1 en RCM Level 2.

Augustus 2020

RCM trainingen zijn beschikbaar in Nederlands, Portugees, Engels. Andere talen volgen.

Mei 2020

RCM-R module van DORA Software beschikbaar in Multi User omgeving.

Online trainingen nemen een vlucht ivm COVID-19. Vooral de internationale vraag neemt toe voor Online RCM trainingen.

April 2020

DORA Software wordt in de komende weken vertaald naar het Spaans. PDM Tech USA gaat de verkoop opstarten in Noord-midden-zuid Amerika.

Februari 2020

DORA bevat nu Weibull functionaliteiten om te bepalen welke onderhoudstaaksoorten het meest effectief zijn.

Januari 2020

Standaard bevat DORA Software 3 methodieken RCM + ODM + QM. Jesus Sifonte uit de USA heeft het RCM dialect RCM-R ontwikkeld. RCM-R is nu volledig beschikbaar voor de Amerikaanse markt en wordt verkocht door PDM.

Friesland Campina is 15 januari live gegaan met DORA Software. PLC signalen zoals start-stop signalen en storingsmeldingen worden automatisch gekoppeld met DORA Software. Op basis hiervan worden ook de OEE grafieken en Dynamische Pareto’s gebruikt.

December 2019

Friesland Campina gaat in Januari live met de DORA Software Enterprise versie van DORA4. Andere grote bedrijven die DORA4 software gebruiken zijn o.a. Apollo Vredestein, Ten Cate.

November 2019

Deze maand komen de Single User packages beschikbaar. Dit zijn de standaard Single User QM versie en de Single User Pro.